Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ποιά είναι τα 18 σχολεία στη Θεσσαλονίκη που συγχωνεύονται

Καυτός προμηνύεται να είναι ο Σεπτέμβρης για το υπουργείο Παιδείας με τους μαθητές να απειλούν να βγουν στο δρόμο, καθώς ήδη υπάρχουν αντιδράσεις για τις συγχωνεύσεις σχολείων.


Διαβάστε ποιά σχολεία στη Θεσσαλονίκη συγχωνεύονται.





Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας τα σχολεία που συγχωνεύονται στη Θεσσαλονίκη είναι συνολικά δεκαοχτώ.
Συγκεκριμένα, τα σχολεία που συγχωνεύονται είναι τα εξής: Το 2ο Γυμνάσιο Μενεμένης με το 1ο Γυμνάσιο Μενεμένης, το 5ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων με το 1ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων, το 13ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με το 2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, το 12 Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης με το 1ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, το 2ο Γυμνάσιο Τριανδρίας με το 1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας , το 1ο Εσπερινό Γυμνάσιο με το 2ο Εσπερινό, το 3ο Γυμνάσιο Τούμπας με το 1ο γυμνάσιο Τούμπας, το 21ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης με το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 21ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με το 14ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.
Ήδη το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από συλλόγους γονέων όσον αφορά τις συγχωνεύσεις των σχολείων και προμηνύεται πως οι αντιδράσεις θα κορυφωθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και τα σχολεία ανοίγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com