Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, η σύγκρουση με την κυβέρνηση και οι χειρισμοί του υπουργού Υποδομών και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τον Οκτώβριο είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.




"Ε": "Κατέθεταν στην PROTON ενώ ήταν υπό έλεγχο! ".

"Σε μια μέρα, στις 14 Ιουλίου του 2011, το υπουργείο Οικονομικών υπό τον Ευ. Βενιζέλο, σε συνεννόηση με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο και παρά τη διαφωνία αρμόδιων στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, πριμοδότησε με 160 εκατ. ευρώ από τα διαθέσιμα του ελληνικού Δημοσίου (!) την Proton Bank.".

Η ΑΥΓΗ: "Φορολογικό υπέρ των πλουσίων".

"Αύξηση των εμμέσων φόρων και μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων σχεδιάζει η κυβέρνηση. Διάλογος για το θεαθήναι, τον Οκτώβριο κατατίθεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ".

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: " Σε κατάσταση κίτρινης κατοχής η Ελλάδα!...".

"Εκλεισαν και χθες αεροδρόμια, λιμάνια και εθνικές οδούς οι ταξιτζήδες. Ανεπανόρθωτη καταστροφή του Τουρισμού και όλων των φορέων του. Αφαίρεση αδειών - πινακίδων με εντολή Ραγκούση ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πάμε ολοταχώς για νέα αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους το 2013".

"Ενώ ο Σόιμπλε ομολογεί κυνικά ότι δόθηκε βοήθεια στην Ελλάδα για να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη... το νέο πακέτο δεν επαρκεί και τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις θα είναι πολύ λιγότερα από τα 50 δισ.ευρώ ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Χλιδή για τον Γερμανό υπερπρωθυπουργό".

"Διαμονή πέντε αστέρων, αυτοκίνητα, γραμματείς, φρουρά και μισθός τριπλάσιος από του Γιώργου. 14.000 ευρώ μηνιαίως με ευρωσυμβόλαιο! και επιπλέον ποσό για κάθε μέρα που θα κάνει κάτι ".

ΕΘΝΟΣ: "Προαγωγές για οπλίτες μακράς θητείας".

"18.000 ένστολοι θα εξελιχθούν μέχρι το βαθμό του υπολοχαγού. Προαναγγελία στη βουλή από τον Π.Μπεγλίτη. Δίνεται τέλος σε μια σειρά από προβλήματα και αδικίες. ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Οι... άρρωστοι θα φακελώνουν και τις ασθένειές μας!".

"Ετοιμαστείτε για την Κάρτα Υγείας (θα ενσωματωθεί κι αυτή στην Κάρτα του Πολίτη) που... ασφαλώς θα τη χρησιμοποιούμε για το καλό μας. Σημειώστε ότι στην Αμερική ήδη η κάρτα υγείας αντικαθίσταται από σύστημα που χρησιμοποιεί ως στοιχείο αναγνώρισης του ασθενή, το σχήμα που σχηματίζουν οι φλέβες της παλάμης του! ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Όλοι έξαλλοι με τον έξαλλο φίλο του Γ.Α.Π. Ραγκούση".

"Καζάνι που βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που χαρακτηρίζει τουλάχιστον ατυχείς τους χειρισμούς του υπουργού Υποδομών στο θέμα των ταξιτζήδων. Δημιουργεί Νέα Κερατέα σε όλη την Ελλάδα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ρίχτερ φόρων στην ακίνητη περιουσία".

'Προαναγγελία για εξίσωση των αντικειμενικών αξιών με τις εμπορικές τιμές. Παγίδα επιβαρύνσεων και μέσω της νομιμοποίησης των αυθαιρέτων. Αξιοποιεί τις δηλώσεις Ε9 για τα χαράτσια... νέας γενιάς".

ΕΣΤΙΑ: "Η κοινωνία αυτοκαταστρέφεται".

"Από διετίας η ελληνική κοινωνία έχει εισέλθει σε πορεία αυτοκαταστροφής. Τον Αύγουστο του 2009, ο τότε πρωθυπουργός κ.Καραμανλής, υπό την πίεση της ήττας που είχε υποστή ΝΔ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου και των απειλών του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ότι θα έριχνε την κυβέρνηση κατά την προεδρική εκλογή, απεφάσισε να προσφύγη σε πρόωρες εκλογές οι οποίες έγιναν στις 4 Οκτωβρίου".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "5 προτάσεις Σαμαρά για τον Τουρισμό".

"Να βγει από το τέλμα της παθητικότητας και να αναλάβει πρωτοβουλίες για ένα εθνικό συμβόλαιο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Τουρισμού καλεί την κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Επιπλέον εισροή 879 εκατ.ευρώ".

"Ξεκλειδώνουν τα κοινοτικά κονδύλια με όφελος 879 εκατ.ευρώ για την Ελλάδα ως το 2013 στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, ύστερα από την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να μειωθεί η εθνική συμμετοχή από το 15% στο 5% ".

Η ΝΙΚΗ: "700 δισ. Πνιγμένοι στα χρέη ".

"Καμπανάκι κινδύνου κρούει το ελληνικό εμπόριο που εκτός από τις τράπεζες και τις μεταχρονολογημένες επιταγές που κυκλοφορούν θα πρέπει να καλύψει φόρους 58 δισ.μέσα στο 2011 ".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Μετωπική κυβέρνησης-ταξί".

"Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται κυβέρνηση και ιδιοκτήτες ταξί μετά την άκαρπη χθες συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον Γ.Ραγκούση".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Καινούργια μνημόνια έρχονται σε βάρος του λαού".

"Ενημερωτική συνάντηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με τον υπουργό Οικονομικών. Η θέση η δικιά μας είναι ότι υπάρχει μια ελεγχόμενη χρεοκοπία ή ας το πούμε με τους δικούς μας όρους μερική υποτίμηση, μερική απαξίωση, η οποία κατά τη γνώμη μας δε θα μπορέσει να λειτουργήσει και τα επόμενα χρόνια ".

ΤΑ ΝΕΑ: "Α-ΤΑΞΙ- Α χωρίς φρένο η σύγκρουση".

"Μπλόκα εισαγγελείς και αφαίρεση αδειών. Το μαύρο χρηματιστήριο και ο ρόλος των μαντράδων στην αγορά των ταξί. Επιβατών οδύσσεια και πειρατές στον σταθμό του ΚΤΕΛ του Κηφισού ".

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:"Μαχαιριά στον τουρισμό από τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων".

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Σχέδιο πόλης για 41.400 στρέμματα ".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΠΡΕΣ: "Στόχος η ενίσχυση εσόδων από φορολογία κεφαλαίου".

"Εμφαση στην απόδραση της φορολογίας κεφαλαίου θα δοθεί στο νέο φορολογικό σύστημα, για το οποίο ξεκίνησε από χθες ο κοινωνικός διάλογος με στόχο στις 22 Αυγούστου θα συγκεντρωθούν οι προτάσεις των φορέων σε ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου να έχει καταρτιστεί το προσχέδιο του νομοσχεδίου ".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Διπλή ένεση ρευστότητας. Κεφάλαια από ΕΕ-Δάνεια σε μικρές εταιρείες".

"Κοντά σε συμφωνία με τις τράπεζες βρίσκεται το ελληνικό δημόσιο για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η ρευστότητα θα χορηγηθεί μέσω της ΕΤΕπ και αφού πρώτα υπάρξουν κρατικές εγγυήσεις".

ΚΕΡΔΟΣ: "Έρχεται μείωση φόρων".

"Ολα είναι ανοικτά στον διάλογο για το εθνικό φορολογικό σύστημα. Επανεξέταση των συντελεστών ΦΠΑ. Αναστολή του Πόθεν έσχες για επενδύσεις. Ενιαίος μηχανισμός είσπραξης φόρων, τελών και εισφορών. Διεύρυνση της βάσης για τη φορολογία των ακινήτων ".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Από μηδενική βάση οι αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία".

"Με μέτρα ισοδύναμου αποτελέσματος θα γίνουν οι όποιες παρεμβάσεις στη φορολογία εισοδήματος, καθώς και στη φορολογία κεφαλαίου, προκειμένου να μείνουν αμετάβλητοι οι στόχοι του Μεσοπρόθεσμου έως το 2015".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com