Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Η. Μόσιαλος: «Οι πολιτικές προτεραιότητες καθορίζονται από τις ανάγκες της χώρας και των πολιτών»

Πρόσκληση για συναίνεση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις, και κυρίως τη Νέα Δημοκρατία, απευθύνει μέσω του Τύπου, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος.



Αναφερόμενος στις αποφάσεις των Βρυξελλών, ο Ηλίας Μόσιαλος επισημαίνει -σε συνέντευξή του στον "Τύπο της Κυριακής" πως με το νέο μειωμένο επιτόκιο δανεισμού της Ελλάδας, η περίοδος χάριτος που εξασφαλίστηκε και η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των παλαιότερων χρεών, συνιστούν μια ιδιότυπη εφαρμογή ενός ευρωομολόγου, κάτι το οποίο -τονίζει- επεδίωκε η χώρα μας.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ξεκαθαρίζει πως η κυβέρνηση δεν εφησυχάζει, τονίζοντας παράλληλα πως η δημιουργία ευνοϊκών εξωτερικών συνθηκών για τη χώρα απελευθερώνει τις εγχώριες δυνάμεις για να μπορέσουν αυτές να κινηθούν με μεγαλύτερη σιγουριά προς την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, ο κ. Μόσιαλος, δηλώνει: "Σήμερα είναι καιρός να δούμε το πολιτικό σύστημα όχι μέσα από τα ασπρόμαυρα γυαλιά των δημοσκοπήσεων, αλλά με τα γυαλιά της πολιτικής υπευθυνότητας".

Ερωτώμενος για τις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών, ο υπουργός Επικρατείας κυβερνητικός Εκπρόσωπος καλεί τους οδηγούς ταξί να λύσουν την απεργία και να προσέλθουν σε διάλογο. "Η κυβέρνηση καλεί σε ανοιχτό διάλογο, σε ενδελεχή διαβούλευση χωρίς προκαταλήψεις, προφανώς και για συζήτηση με συγκεκριμένα κριτήρια", αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com